cum-sa-impodobesti-brad-craciun-sarac

Brad sarac, brad bogat – Truc decorativ pentru brazii saraci in ramuri

Pe ultima suta de metri inainte de Craciun, iata aici, pe scurt, o idee simpla pentru bradul tau. Daca pomul tau de Craciun nu e inca in picioare sau daca, imediat ce il proptesti in suport, iti dai seama ca te poti uita la televizor printre ramurile lui, iata aici un truc decorativ pe care l-am descoperit anii trecuti. Si chiar daca unii brazi seamana mai mult cu scheletele a ceea ce ar trebui sa fie, solutia e simpla.

Nu am acum la indemana un brad mare pe care sa imi demonstrez teoria (al meu e gata impodobit de ceva vreme). Dar am gasit unul mic, care sa imi serveasca pentru exemplificare. Deci.

Exponat numarul 1 – bradut sarac in ramuri.

brad-sarac-craciun

A se observa spatiile largi dintre randurile de ramuri si marea de alb pe care o pot vedea printre ele fara macar sa ma straduiesc.

Si solutia: ghirlanda-imitatie de brad verde.

ghirlanda-imitatie-brad

Tot ce ai de facut e sa iti infasori bradul in ghirlanda. Desigur, pentru un brad mai mare, asta cere un pic mai multa ghirlanda si o idee mai multa arta. Dar odata globurile agatate de ramuri, nu se mai observa care e bradul si care e ghirlanda.

Exponat numarul doi – bradut dodolot.

brad-craciun-bogat-ramuri

Si iata diferenta.

decorat-brad-sarac-brad-bogat

Sper sa-ti foloseasca. Si fiindca nu ne vom mai auzi pana dupa Craciun, iti spun astazi sarbatori fericite si spor la impodobit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>