suport-muselina-f

Suporturi pentru tacamuri – Episodul al 2-lea

Cand am inceput sa “imbrac” cateva pahare ca sa le transform in suporturi pentru tacamuri, nu am stiut ca asta creeaza dependenta. In consecinta, nu m-am mai putut opri.

Azi-dimineata am cazut din nou intr-o transa decorativa de pe urma careia m-am ales cu alte cateve hainute pentru pahare.

Ma topesc dupa muselina in culoare naturala. M-am gandit sa o combin cu cateva medalioane negre pe care am scris cu creta. Fiindca nu m-am putut abtine, am scotocit si prin rolele de panglica.

muselina-pahar

muselina-creta

creta-muselina

etichete-creta

Muselina are putin din aspectul rustic al panzei de sac. Mi-am spus ca ar arata perfect intr-un decor de toamna, pentru masa de Thanksgiving. Intra in scena frunzele pe care le-am dezgropat din cutiile cu obiecte de decor.

pahare-toamna

tacamuri-frunze

Pe de alta parte, combinatia arata curata si proaspata. S-ar potrivi perfect cu decorul de Pasti. N-a trebuit sa caut mult pentru decorul de Pasti, era inca la indemana. Nu m-am putut abtine sa nu imi imortalizez suporturile improvizate pentru tacamuri in mijlocul unui peisaj de primavara.

tacamuri-pasti

tacamuri-flori

pasti-tacamuri-diagonala

pasti-aproape

tacamuri-sus

Fiindca tot eram cu mainile in cutia cu panglica, mi-am spus ca as putea sa imbrac paharele in costume de Craciun. Am alungat vocea care imi spunea ca e aproape mai. Omul gospodar isi face vara sanie si decor de Craciun.

tacamuri-craciun

Da, stiu. Primul lucru pe care sotul meu mi l-a spus cand l-am tarat cu forta in fata paharelor a fost: “Centura din dreapta e mai mica decat celelalte”.

Dupa care mi-a spus ca sunt dragute, dar ma dezumflasem deja…

craciun-suport-tacamuri

Ignora unghiurile ciudate ale centurii si ata alba. Am improvizat cum am putut, cu o panglica ramasa de la Craciun. Nu am avut rabdare sa gasesc o alta solutie pentru centura (as fi vrut margele, dar n-am avut). Incearca sa te concentrezi pe imaginea in mare, OK? :)

pahare-craciun

Nu m-am putut abtine sa imi scot decorul de Craciun de la naftalina si sa il pun la lucru.

suporturi-craciun

centura-tacamuri

suport-pahare-craciun

Dupa un timp, am reusit sa ma opresc, altcumva riscam sa imi petrec toata ziua facand haine pentru pahare.

Haine pentru pahare… Cand nici Google nu are rezultate pentru cuvintele astea, stiu ca trebuie sa fiu atenta sa nu le mai pronunt. Si asa am putini prieteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>