perna-gradina-feriga

Perne decorative pentru scaunele de gradina

De indata ce vine primavara si oamenii incep sa se descotoroseasca de cele douazeci de randuri de haine de peste iarna, magazinele de decor nu intarzie sa le aminteasca de vara. E peste tot o explozie de culori. Si nicaieri nu e asta mai adevarat decat in departamentul cu decor pentru gradina.

Partea mea preferata sunt pernele decorative (surpriza!), pe care le sorb din ochi de fiecare data. Uite numai cateva din ele.

perna-portocalie-gradina

perna-gradina-albastra

perna-gradina-bleumarin

Peisajul e minunat. As putea sa imi petrec acolo cate o jumatate de ora. Culorile, modelele – un spectacol intreg.

Asta asta tine de obicei pana cand vad una din etichetele de mai jos.

perna-gradina-pret

Ma topesc dupa magazinul asta, dar nu ma pot convinge sa scot din buzunar $11 pentru o mini-perna. Nu de altceva, dar pernele astea sunt foarte mici. Cam 20×10 inches sau aproximativ 50×25 cm, doar pentru o idee de suport de spate pentru scaunele de gradina. Pentru doua palme de material si un pumn de calti, $11 pare un pic cam mult.

Asa ca ieri am facut ce fac de obicei atunci cand o perna imi cade cu tronc, dar pretul ei imi da palpitatii. O cos singura.

Mi-am dorit intotdeauna niste perne cu dungi pentru cele doua scaune din spatele casei (nu am ajuns inca sa cumparam o masa pentru gradina din spate – decizii, decizii!). Asa ca am adus acasa o idee mai mult de o jumatate de metru din materialul acesta.

material-dungi

Am taiat pentru fiecare perna doua dreptunghiuri de aproximativ 50 cm lungime si 25 cm latime, avand grija sa imi las loc pentru cusatura. In cele din urma am luat mai mult din lungime atunci cand am cusut perna, pentru ca scaunele mele nu sunt atat de late. Dar masuratorile acestea sunt un punct bun de orientare.

dreptunghiuri

Da, stiu, am cam ciopartit materialul fiindca nu am avut rabdare sa fac masuratorile care sa ma ajute sa il tai drept. Asta face urmatorul pas si mai placut:)

M-am asezat comod la masa si am inceput sa cos. O, dulce relaxare!

perna-gradina-cusatura

Am umplut pernele cu caltii din cele pe care le-am cumparat la reducere dupa Valentine’s Day. In nu mai mult de jumatate de ora, aveam doua prietene noi:

perna-gradina

Nu m-am putut opri sa adaug aici o floare si o carte pentru un pic de balanta cromatica si pentru ca asa vor arata pernele afara, atunci cand imi voi mirosi florile din gradina (care sunt inca la magazin) in timp ce voi citi la soare. :)

perna-gradina-dungi

Si iata cum au facut cunostinta cu scaunele de afara.

scaun-gradina

In final, inca un motiv de bucurie…

pret-perna-gradina

pret-perna-dungi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>