magazin-decor-passion-f

Magazine pe care merita sa le vizitezi – Passion din Targu-Mures

Daca se intampla sa treci prin Targu-Mures si daca esti un impatimit de decor ca si mine, nu rata ocazia de a trece pe la magazinul de decor Passion de pe Gheorghe Doja. De fapt, e greu sa il ratezi, pentru ca, cel putin acum, in apropierea Craciunului, imaginea de dincolo de vitrina e absolut hipnotizanta. Un fel de Dreamland sau Taramul viselor autohton.

Numele magazinului nu mi se pare intamplator. Nu se poate sa asezi in fata privirii asa ceva fara sa simti o serioasa doza de pasiune pentru ceea ce faci. Vorbind pe scurt despre conceptul din spatele modului in care magazinul e organizat, am aflat de la proprietara magazinului ca acesta are pana si un soi de simbolistica, deloc accidentala.

De pilda, chiar la intrarea in magazin, rafturile te intampina cu o mare de alb. Ideea puritatii, mi se spune, e ceea ce a condus la aceasta desfasurare de forte monocromatice. Nu e greu de inchipuit. Primii metri patrati ai magazinului par desprinsi dintr-o poveste de iarna cu zane.

passion-magazin-decor

Dincolo de aceasta imagine, alte culori revendica alte etajere – rosu, mov, chiar negru. Nu se intampla de multe ori ca un magazin autohton sa reuseasca sa sugereze mai mult decat aventura comertului. Daca esti o fire poetica, ce sentimente iti trezeste o mare de rosu sau de negru ramane sa vezi atunci cand treci pragul magazinului Passion. Ceea ce te indemn sa faci:)

In ce ma priveste – daca, la randul meu, pasiunea mea e sa imi fac singura obiectele de decor, e drept ca uneori am nevoie sa imi abandonez uneltele si sa intind mana spre etajera unui magazin pentru cate un lucru gata facut. Iar Passion ofera din plin astfel de oportunitati. De la rame pentru poze la suporturi pentru lumanari si de la decoratiuni de Craciun la pahare cu aura imperiala, gasesti aici destule obiecte care sa iti mangaie ochii si sa iti potoleasca setea de decorat.

Deci nu amana o incursiune intr-un spatiu decorativ care nu poate decat sa iti inmoaie inima. Mai ales acum, in preajma Craciunului, cand magazinul Passion geme de brazi impodobiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>