perna-panglica-f

In cautarea inspiratiei – Perne decorative cu pliuri sau panglica

Saptamana asta plecam din nou in cautarea inspiratiei prin magazinele de decor interior. Care sunt sansele sa ne piedem din nou in departamentul cu perne decorative?

Destul de mari, se pare, fiindca astazi am sa iti arat alte cateve perne decorative pe care le poti reproduce cu usurinta.

Perna cu decoratiuni din panglica

perna decorativa cu panglica

Cum de nu mi-a venit ideea asta mai devreme? Cu cativa metri de panglica poti sa acoperi o fata de perna croita dintr-un material fara personalitate si sa ii dai prezenta unui obiect de lux. Incepe prin a aranja cateva bucati de panglica orizontal si vertical. Fixeaza intersectiile lor cu un pic de ata, iar apoi incepe sa impletesti pe diagonala alte cateva bucati de panglica.

Flori din panglica

perna decorativa cu flori din panglica

Daca preferi ceva care cere mai putina precizie (si matematica), iata un tip de perna in care iti poti turna propriile idei. Cu ajutorul unui creion, traseaza design-ul tau preferat pe material, apoi coase o bucata de panglica de-a lungul liniilor. Voila!

Pliuri

perna decorativa cu pliuri

O modalitate simpla de a-ti scoate pernele decorative din tipar. Coase cateva cute pe una din fetele pernei, pe orizontala. Daca preferi, acopera toata fata pernei cu astfel de cute, pentru o prezenta si mai consistenta.

Pliuri cu personalitate

perna decorativa cu pliuri intoarse

Daca vrei sa adaugi si mai multa substanta pliurilor, iata o alta idee: dupa ce le-ai cusut la capete, intoarce din loc in loc pliurile, astfel incat partea de dedesubt sa iasa la lumina. Poti face asta cu un material monocrom, fara printuri, si sa obtii o perna intr-o singura culoare, dar cu impact vizual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>