albina-f

In cautarea inspiratiei – Alte 4 idei pentru perne decorative

Capitolul “perne decorative” e inepuizabil. De cate ori ajung intr-un magazin, nu ma pot abtine sa trag in chip pernele pe care le gasesc, pentru proiecte viitoare. Si cum stocul de perne decorative pare sa se reimprospateze in permanenta cu design-uri noi, asta inseamna ca mana mi-e in permanenta pe camera.

Si mai inseamna ca azi cautam din nou inspiratia printre pernele pentru decor. De data asta, iata cateve posibile proiecte pentru cele inzestrate cu rabdare…

Albina

albina

De indata ce am cusut si desenat servetele mele vintage de bucatarie, am inteles potentialul markerului permanent. Daca iti place o astfel de perna, dar broderia nu e punctul tau forte, deseneaza-ti modelul cu markerul permanent (nu neaparat negru).

Creeaza-ti singura design-ul sau alege unul de pe internet, scoate-l la imprimanta si apuca-te de lucru. Daca ai un apetit aparte pentru design-uri cu gust vintage frantuzesc, gasesti aici cateva idei. Iata aici o perna pe care am facut-o in cateva ore, urmandu-mi propriul meu sfat. Daca gasesti vopsea pentru material textil, si mai bine.

In una-doua ore de relaxare prin desen, te-ai ales cu o perna pe care numai tu o ai si cu satisfactia ca un pic de efort e singura resursa de care ai nevoie pentru un decor unic si personalizat.

Paiete

perna-paiete

Nu vad in viitorul meu posibilitatea de a ma apuca de un astfel de proiect. Dar daca fantana rabdarii tale e mai plina decat a mea si daca ai la indemana fie paiete, fie margele (sau chiar si nasturi), iata ce poti face cu vreo doua dupa-amieze din viata ta.

Amour

amour

Fiindca tot a venit vorba de broderie, iata un proiect pentru zilele ploioase. Daca iti place sa ai un pic de amour in viata si n-ai nimic impotriva sa iti scrii hobby-urile pe perne, acesta e un proiect pentru tine. Poti folosi panglica, snur, o fasie de material textil ori orice altceva se preteaza la cusut litere pe perna.

Patrate, patrate

patrate

O astfel de perna e evident cusuta dintr-un material cu patrate gata imprimate. Dar daca geometria e una din pasiunile tale ascunse si infloresti de cate ori ai ocazia de a calcula plasamentul unor patrate mici inscrise in patrate mari inscrise in patrate si mai mari, poti sa recreezi design-ul din fasii de material textil, snur ori panglica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>