etichete-cadouri-f

Etichete gratuite pentru cadouri

Am sa scriu intr-una din zile despre cat de simplu e sa faci etichete pentru cadouri din ce ai la indemana – fie ele pentru o zi de nastere, Craciun, Pasti sau pentru orice alta ocazie care te gaseste intr-o dispozitie generoasa.

Pana atunci insa m-am gandit sa fac pentru tine cateva etichete pe care le poti scoate direct la imprimanta pe cateva coli de hartie cartonata si pe care le poti folosi imediat. Asa ca vei observa in partea de sus a paginii si in dreapta meniului principal, o optiune noua, intitulata -fericit, as spune – Gratis.

Aici am adunat si adun in continuare tot ce tine de papetarie si se naste intr-un moment de inspiratie (citeste: comoditate :) ), cand pofta de altceva refuza sa vina.

Deocamdata, iata ce poti gasi aici (urmeaza mai multe):

Etichete pentru zile de nastere…

coala-etichete-craciun

craciun-eticheta1

Etichete pentru cadourile de Craciun… (Stiu – Craciun in august? Deja magazinele au inceput numaratoarea inversa.)

cadou-craciun-dungi

cadou-eticheta-ren

Etichete pentru pungile in forma de reni (cu sau fara nume), pe care am scris aici cum poti sa le faci de Craciun…

etichete-gratuite-reni

eticheta-craciun-gratuit

Sunt convinsa ca numarul de optiuni se va mari, pentru ca mesteritul de etichete creeaza repede dependenta. Asa ca, de cate ori ai nevoie, fa un popas pe pagina Gratis si vezi daca poti gasi etichetele de care ai nevoie.

Iar daca ai nevoie de vreo eticheta pe care nu o gasesti – ceea ce e foarte posibil, fiindca pagina e doar la inceput – anunta-ma. In momentele mele viitoare de inspiratie ( ;) ) voi incerca sa completez pagina cu lucruri de care stiu cu siguranta ca te poti folosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>