briose-ziua-indragostitilor-f

Etichete gratuite pentru briosele de Valentine’s Day

Nu stiu altii cum sunt, dar daca mie mi s-ar spune ca mi-e interzis sa mai gatesc sau sa mai fac vreo prajitura pentru tot restul vietii, n-as protesta deloc. Stiu ca sunt femei care gasesc truda creativa la bucatarie o placere, dar gena asta imi lipseste cu desavarsire.

Asa ca atunci cand e vorba de copt prajituri, ma indrept catre briose. De obicei nu imi ia mai mult de zece minute sa gasesc, sa masor si sa amestec toate ingredientele, apoi sa le torn in tava si sa le var la cuptor. Si fiindca Valentine’s Day n-ar trebui sa te prinda in bucatarie, poate ca briosele nu sunt o idee rea pentru duminica asta.

Azi am facut cateva etichete pentru briose cu care sa iti decorezi creatia. Tot ce ai de facut e sa le scoti la imprimanta pe hartie cartonata alba, apoi sa le tai si sa le lipesti doua cate doua de o parte si de alta a cate unei scobitori. Iata tot procesul rezumat in sase imagini.

stegulet-briosa-proces

In loc de scobitori, eu am folosit cateva betisoare albe pentru bomboane pe bat, ca sa se asorteze mai bine cu design-ul etichetelor. Dar scobitorile au avantajele lor – sunt subtiri si deformeaza mai putin cele doua fete ale etichetei cand acestea sunt lipite una de alta.

Daca nu ai hartie cartonata, poti folosi orice fel de hartie alba. In functie de grosimea hartiei, poate vei gasi necesar sa tai unul sau doua cercuri aditionale si sa le lipesti intre cele doua fete ale etichetei, pentru un pic de opacitate.

Si iata etichetele mele cocotate pe briose.

eticheta-briosa-inima-dragobete

Poti sa descarci etichetele mai jos. Ai 24 de etichete, pe care sa le folosesti perechi-perechi pentru 12 briose.

etichete-briose-valentines-day

Descarca etichetele.

Si sa ploua cu inimi, daca tot e februarie:)

etichete-briose-inimi-dragobete

Am mai facut inca doua feluri de etichete, in caz ca vrei sa le combini. Pasari si inimioare.

etichete-gratuite-pasari-inima

Poti sa descarci mai jos cele doua seturi de etichete.

etichete-briose-inima

Descarca etichetele.

etichete-briose-inima-multi

Descarca etichetele.

Si, in sfarsit, daca vrei sa ii transmiti vreun mesaj, fa din briose mesagerul tau:)

briose-te-iubesc-etichete

Poti sa descarci etichetele cu litere mai jos.

etichete-briose-te-iubesc

Descarca etichetele.

Si inca o privire inainte ca briosele sa dispara. Pentru ca mi-a trebuit o vointa de titan sa nu ating nici una din ele inainte de a le face poze…

ziua-indragostitilor-briose

etichete-briose-litere

briose-valentines-day

 Alegere placuta!

coli-etichete-briose-dragobete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>