cadouri-inimioare

Cadouri decorate cu inimi – Episodul al doilea

Se pare ca am o personalitate bipolara. Pe cand acum cateva saptamani imi spuneam ca ziua de Sfantul Valentin ma va lasa cu siguranta rece la capitolul decor, intre timp ceva s-a intamplat si nu ma mai pot satura de taiat inimioare.

Asa ca azi voi impacheta si decora din nou cateva cadouri de Valentine’s Day si, iti promit, ultimele. Am inceput cu cateva idei aici, dar de data asta voi pastra lucrurile simple. Fara ata si ac, fara imprimanta sau detalii. Doar hartie, panglica si cateva taieturi din foarfeca.

S-a intamplat sa am cateva inimioare din carton ramase de prin anii trecuti si care mi-am spus ca ar arata bine insirate pe panglica. Si iata ce am facut cu una din ele.

inima-rosie

Am perforat inimioara cu capsatorul, dupa ce am potrivit-o pentru inceput pe cadoul impachetat si am insemnat cu creionul cele doua puncte unde sa o perforez, pentru ca inima sa se alinieze in mijlocul cadoului. Apoi am trecut o bucata de panglica prin cele doua orificii, in asa fel incat panglica sa treaca pe sub inima.

Si iata cadoul. Simplu si rapid.

inima-pe-panglica

cadou-buline

As fi putut sa fac o fundita langa inima, dar am preferat sa lipesc panglica cu banda adeviza pe spatele cadoului.

spate-banda-adeziva

Am folosit aceeasi metoda pentru un alt cadou, unde am aranjat inima ceva mai simetric.

cadou-inima-panglica

inima-cadou

cadou-dungi

Si pentru ca nu ma saturasem inca sa ma joc cu inimioare, m-am gandit sa complic un pic lucrurile. Asta daca pot sa numesc doua inimi in loc de una “complicat”.

Am folosit doua inimi de nuante si marimi diferite, am perforat o data fiecare inima, apoi le-am insirat pe panglica. Am folosit o picatura de lipici ca sa le atasez la mijloc.

doua-inimi-etape

Acesta e cadoul meu preferat.

cadou-doua-inimi

doua-inimi

Daca vrei sa iti decorezi la fel cadourile de Sfantul Valentin, poti sa tai cateva inimioare din hartie cartonata rosie sau roz. Doua minute mai tarziu, te alegi cu un mesaj mai mult decat clar pentru Valentine’s Day:)

cadouri-si-inimi

Cred ca am sa termin pentru o vreme cu inimioarele, fiindca ultimele saptamani mi-au fost pline de ele. Si cum maine e Sfantul Valentin, sper ca ziua sa iti fie frumoasa si inima plina:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>