acvariu-auriu-f

Acvariu vechi transformat intr-o masuta

Pauza lunga pe care am facut-o de la scris are motive serioase. Alte proiecte mi-au mancat orele pe paine in ultimele luni si m-am vazut nevoita sa imi aman articolele. Dar iata-ma venita inapoi din ratacirile extra-blog cu un proiect foarte simplu, care mi-a luat doar cateva minute.

Aveam acasa un acvariu vechi ramas mostenire de la niste pesti de mult trecuti in nefiinta, pe care nu ma induram sa il arunc, dar de care imi impiedicam picioarele prin casa. Iata-l aici in toata splendoarea inutilitatii lui:

acvariu-vechi

Intr-una din zile, din intamplare, am dat la un magazin peste niste colante care parca strigau dupa acvariul personal. Asa ca le-am adus acasa si le-am facut cunostinta cu acvariul vechi.

Iata cum aratau colantele.

abtibild-auriu

Dungi in diagonala. Si stii bine ca imi plac dungile in decor:)

Asa ca am inceput prin a spala bine acvariul, dupa care am pornit sa adaug colantele unul cate unul. Norocul face ca inaltimea colantelor le-a alinit perfect pe doua parti ale acvariului. Pe a treia, ghinionul a facut sa fie o idee prea scurte.

acvariu-auriu

Prin unele locuri, cateva bule de aer au ramas sub colante si sunt vizibile daca te uiti cu atentie. Dar cum colantele sunt reutilizabile, nimic nu ma impiedica sa le reaplic atunci cand entuziasmul pentru un astfel de proiect mi se trezeste din nou.

Asa ca detaliile astea nu au importanta. Pentru pretul colantelor, m-am ales cu o masuta de sticla, fie ea imperfecta, pe care asez flori si cu care imi aduc putin la viata un colt gol din casa.

acvariu-masuta

Prin urmare, scurta recapitulare. Dintr-un acvariu vechi intr-o masuta noua. :)

acvariu-inainte-dupa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>