In cautarea inspiratiei – Decor cu litere – Material textil si nu numai

Am vorbit aici despre cateva obiecte de decor cu litere, dar ideile sunt atat de multe incat mai am nevoie de ceva timp sa le epuizez. Iata alte cateva pe care le poti reproduce de una singura, cu mai multa sau mai putina rabdare. De data asta poti sa abandonezi fierastraul si capsatorul si sa iti scoti la lumina masina de cusut si un pic de vopsea pentru material textil.

Perna, panglica si o idee de broderie

initiala-perna

Pentru cei inzestrati cu rabdare, timp sau o masina de brodat, iata o perna de efect. Imi place designul chevron in alb-negru, dar si mai mult imi place cum unghiurile lui sunt combinate cu linia curba a cercului din mijloc. Panglica si litera brodata sunt doar cireasa de pe tort.

Alta perna brodata

initiala-perna2

Un pic mai subtila, dar eleganta si feminina cu volanasele ei largi, aerisite si chenarul care incadreaza litera.

Fata de masa

initiala-masa

Daca iti place decorul rustic, o fata de masa potrivita cu gusturile tale. Extrem de usor de cusut, iar litera potae fi aplicata cu markerul permanent sau cu putina vopsea pentru material textil.

Pres

initiala-pres

Ta- daaa! Obiectul meu favorit. Am fost cat pe ce sa il iau acasa, dar am incercat sa ma calmez. Desi pare sofisticat, poti sa obtii acelasi rezultat de una singura. Ai nevoie doar de vopsea, niste banda adeziva pentru vopsit si multa, multa rabdare si atentie. Apoi o litera pe care o lipesti in centru si pe care o indepartezi dupa ce vopseaua s-a uscat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *